محل تبلیغات شما

 Image result for کیک اسفنجی تولد

مواد لازم برای کیک اسفنجی

  • آرد سه صفر قنادی: 1 پیمانه
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری سر صاف
  • کره :0 گرم
  • تخم مرغ: 6 عدد
  • نشاسته ذرت :2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته گندم: 4 قاشق غذاخوری
  • وانیل:  1 قاشق چایخوری

 

 

دستور پخت کیک اسفنجی

 

1. طرز تهیه کیک اسفنجی

زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم. حالا سفیده تخم مرغ را با همزن با سرعت بالا تا زمانی می زنیم که رد پره های همزن روی سفیده باقی بماند و اگر ظرف را وارونه کنیم از ظرف جدا نشود. حالا سفیده ها را داخل یخچال می گذاریم تا باقی مراحل را طی کنیم.

 

2. آماده سازی زرده تخم مرغ ها
حالا زرده تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر خوب مخلوط می کنیم تا به کرمی کشدار تبدیل شود. در این مرحله آب جوش را به تدریج طوری که به زرده ها آسیب نزند اضافه و مخلوط می کنیم.

 

3. آماده سازی مواد خشک
حالا مواد خشک را که شامل آرد سفید، بیکینگ پودر، آرد نشاسته بود را مخلوط کرده و 3 مرتبه الک می کنیم.

 

4. طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد
زرده و سفیده فرم گرفته را با مواد خشک به صورت تدریجی و به شکل دورانی مخلوط می کنیم. حالا خمیر لطیفی که بدست آمده را داخل قالب 20 سانتی ریخته و در فر گرم شده با دمای 0 درجه سانتی گراد به مدت حدودا 45 دقیقه بپزید. 30 دقیقه اول به هیچ وجه درب فر باز نشود. بعد از آن با خلال می توانیم تست پختگی را انجام دهیم. و بعد از خارج کردن از فر آن را روی توری مخصوص می گذاریم تا کاملا خنک شود.

منبع:

آشپزی خوب


آشپزی ایرانی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها