محل تبلیغات شما

طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای و رستورانی خوشمزه در منزل

 

مواد لازم برای کباب کوبیده

  • گوشت (متناسب با فرمول گفته شده)   1 کیلو
  • پیاز بزرگ   2 عدد
  • گوجه   8 عدد
  • نمک، فلفل، زعفران   به میزان لازم
  • سماق   1 قاشق غذاخوری

 

دستور پخت کباب کوبیده

 

1. طرز تهیه کباب کوبیده آبدار رستورانی

گوشت را به همراه دنبه با چرخ گوشتی که تیغه تیزی دارد 3 مرتبه چرخ می کنیم. پیاز را رنده کرده آب آن را داخل صافی جدا کرده و به گوشت می افزاییم. نمک، فلفل، سماق، زعفران را به گوشت می افزاییم و گوشت را کاملا ورز می دهیم حالا گوشت را تا زمان به سیخ کشیدن داخل یخچال می گذاریم

 

2. تهیه کباب کوبیده خانگی

گوشت را از یخچال خارج کرده و سیخ کباب کوبیده را با آب کمی نمدار می کنیم. سپس مقداری از گوشت به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته و به سیخ می کشیم با انگشت لقمه کرده و گوشت سر و ته سیخ را کمی فشرده می کنیم. سپس داخل یخچال 1 ساعت استراحت می دهیم.

 

3. طبخ کباب کوبیده خوشمزه در خانه

زغال ها باید از آتش افتاده و قرمز شده باشند. حالا روی منقل گذاشته و دو سمت آن را همزمان می پزیم تا گوشت ما از روی سیخ ریزش نکند و کاملا مغز پخت شود. و با برنج ایرانی کره ای نوش جان کنید.


آشپزی ایرانی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها